Blogs

VERSLAG CONTROLE MIDDAGTRAJECT TOUR DE GAZET 2018

Eind oktober hebben we u verslag gedaan in een blog over de controle op 21 oktober jl. van de Tour de Gazet. We hebben toen meer informatie over de 3 ochtendetappes gegeven. In deze blog delen we details van de middagetappes die op 24 november a.s. worden verreden.Na de lunch in Herberg de Brabantse Kluis rijden we westwaarts via Aarle-Rixtel en merkt u hoe veel ruimte en groen er is in dit gedeelte van Brabant. Tijdens de controle was het prachtig weer, maar we kwamen nauwelijks andere weggebruikers tegen. Dat is natuurlijk geen vrijbrief voor de deelnemers, maar wel prettig.

Verslag controle ochtendtraject Tour de Gazet 2018

Laatste controle Tour de Gazet 2018.Op zondag 21 oktober hebben 3 teams afzonderlijk voor een laatste keer alle trajecten van de Expert-, Sport- en Tourklasse van de 5e Tour de Gazet gecontroleerd.Tevens zijn de afspraken met de horecagelegenheden over ontvangst, lunch en finish nog een keer doorgenomen en het één en ander uitgeprobeerd, omdat het de deelnemers aan niets mag ontbreken.  We zijn niet voor niks een ultra all inclusive rally.Een korte update over de ochtendetappe met 3 trajecten. We starten bij bij het Teugel Resort in  het buitengebied bij Uden.

Een tipje van de sluier door uitzetter Fred Hak

De 1e lustrum edtie van de Tour de Gazet wordt op zaterdag 24 november a.s. verreden. Inmiddels hebben al 75 equipes zich aangemeld. Tellen we daarbij een aantal inschrijvingen die reeds zijn toegezegd, maar nog admnistratief verwerkt dienen te worden, dan mogen we stellen dat  er veel belangstelling is voor deze 5e Tour de Gazet.Wellicht dat een tipje van de sluier gelicht door uitzetter Fred Hak over kaartleessytemen de belangstelling nog meer aanwakkert.Gehanteerde kaartleessystemen 5e Tour de Gazet - 24 november 2018:

In enkele weken al 30 equipes ingeschreven

Ondanks dat de spreekwoordelijke mussen dood van het dak vielen vanwege de extreem hoge temperaturen, hebben kort nadat de inschrijving voor de 5e Tour de Gazet werd geopend al 30 equipes ingeschreven voor dit lustrum. Bedenk daarbij dat vorige edities van de Tour de Gazet werden verreden met temperaturen onder nul en u beschrijpt dat meedoen aan deze rally echt  "cool" is.